maanantai 11. huhtikuuta 2011

Vaalitunnelmissa ollaan - mutta sukkia vailla!

Eduskuntavaalit ovat jo ovella, mutta valitettavasti lukuisien hienojen neuletempausten joukossa oma kampanjamme on tähän päivään mennessä ehtinyt vasta alkuun - noin 25 sukkapariin, mikä on hieman enemmän kuin Suomen väistyvässä hallituksessa on ministereitä. Ikävä kyllä niistäkin sukista suurin osa on vain muutaman ahkeran ilmastosukkailijan käsialaa. Sukupuolijako sukissa on hienon tasainen ja todella kauniita ovat sukatkin.

Uusi eduskunta aloittaa huhti-toukokuun vaihteessa - se etappi jää meiltä saavuttamatta. Lomalle eduskunta jää juhannukselta ja palaa sitten töihin syyskuulla. Aiomme siis yrittää saada sukat valmiiksi syyskuun alkuun mennessä! Oletko aikonut neuloa ilmastosukat tai toiset ilmastosukat, mutta et ole vielä sitä tehnyt? Nyt viimeistään on sen aika! Mikäli sukkia ei juhannukseen mennessä ole tullut 25:ttä paria lisää - siis yhteensä viittäkymmentä, lyömme tältä erää sukat naulaan ja lahjomme lomilta palaavan hallituksen ministerit kahdellakymmenellä kauniilla sukkaparilla!

Lähettäkäähän siis ilmastosukkia osoitteeseen

Ilmastosukkatempaus / Paula
Limingantie 73 C 10
00560 Helsinki

ja ilmiantakaa itsenne kommentoimalla tähän blogimerkintään tai Facebook-ryhmämme seinälle!

Keväisiä huhtikuun päiviä!

7 kommenttia:

 1. Mulla on yhdet sukat valmiina ja teen toiset vielä, kunhan ennätän. Laitan sitten postiin. Jos keräysaikaa pidennetään saatan ehtiä vielä lisääkin :)

  Mutta tätä juttua pitäisi mainostaa enemmän. Luulen, että noita sukkia kyllä saataisiin useampikin neulomaan.

  VastaaPoista
 2. Täältä lähti just tänään toiset ilmastosukat postiin, pidennetyn kampanja-ajan ansiosta saanen neulottua vielä ainakin yhdet tai kahdet ja yritän mainostaa blogissani tempausta myös.

  VastaaPoista
 3. Hei!
  Tänään juuri mietin, kenelle neuloisin seuraavaksi villasukat. Törmäsin tähän mainioon juttuun ihan sattumalta. Aion neuloa siis ainakin parit, kolmet sukat tähän keräykseen. En tiedä, missä tätä voisi mainostaa, mutta ainakin tuon kauniin kuvan vien blogiini.

  VastaaPoista
 4. Voi harmi, ettei enempää innostusta ole löytynyt! Toivottavasti tavoite saadaan täyteen. Taidanpa ottaa seuraavaksi puikoille ilmastosukat :)

  VastaaPoista
 5. Onkohan tätä muuten mainostettu Novitan neulomossa? Sinne voisi laittaa, jos ei ole. Ainakin siellä on innokkaita neulojia..

  VastaaPoista
 6. Olis kiva saada väliaikatietoja, onko sukkia tullut yhtään aikaisempaa tiheämpään/enemmän?

  VastaaPoista
 7. Oih ja voih, olen ihan kokonaan unohtanut ilmoittaa, että kahdet ilmastosukat on puikoilla. Ehkäpä ehdin neuloa vielä useammatkin ennen syksyä, mutta nuo nyt ainakin. Ja olen kovasti koittanut mainostaa ilmastosukka-tempausta blogissani ja FB-sivullani :)

  VastaaPoista