lauantai 31. heinäkuuta 2010

Miten toimin?

Kudo villasukat tai useammat alkavan syksyn ja talven aikana. Sukat saavat olla naisille tai miehille, tyylikkäät tai aivan tavalliset, jämälangoista kokoon kursitut tai varta vasten ostetulla uudella langalla neulotut. Mm. Tarjoustalo myy lankoja halvalla. Jos rahankäyttö tempaukseen puistattaa, katso Yhteystietoja-merkinnästä, mistä saisit ilmaislankoja. Sukkaohjeita löytyy mm. osoitteesta www.novita.fi, Neuleohjeet (katso Linkkilista blogin oikeassa laidassa). Kansanedustajista suurempi osa on miehiä kuin naisia. Nykyisen eduskunnan sukupuolijakauma on noin 60% miehiä, 40% naisia. Pidä tämä mielessäsi kun mietit sukan kokoa.

Villasukkien mukaan voit laittaa pienen viestin kansanedustajalle, mukava on myös kokomerkintä ja sukan valmistusmateriaali. Sukat toimitetaan eduskuntatalolle uuden eduskunnan astuessa valtaan ensi kevään lopulla. Toiveemme mukaan voimme viedä sukat yhtenä suurena eränä, ja niiden mukana yhteisviestin, joka kuuluu jotenkin näin:

Hei, olemme käsin kudottuja villasukkia! Ilmaston globaali lämpeneminen uhkaa pian tehdä meidät uhanalaisiksi. Kiitos kun teette päätöksiä, jotka varmistavat, että meitä tarvitaan jatkossakin!

Muistathan myös tempauksen Facebook-sivun. Liittymällä ryhmään "Ilmastosukat jalkaan - Kudo kansanedustajalle!" ilmiannat itsesi mukanaolijaksi. Se auttaa meitä hahmottamaan valmistuvien sukkien määrää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti