torstai 18. marraskuuta 2010

YLEltä sukkaohjelma!

YLEn ykkösellä pyörivä hyvän mielen makasiiniohjelma Puoli seitsemän tekee jutun parhaillaan käynnissä olevista sukkakampanjoista, ja Ilmastosukkatempaus on ohjelmassa mukana! Tarkempaa tietoa ohjelman esitysajankohdasta tulossa.

keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Kiitos, Martat-lehti!

Uusimmassa Marttaliiton jäsenlehdessä (Martat 7/2010) voitte bongata jutun Ilmastosukista sivulla 13. Mukavassa, Milla Riskun sukkakuvalla varustetussa kirjoituksessa kerrotaan tempauksesta ja ilmoitetaan aivan oikein, että sukkia voi palauttaa postitse osoitteeseen

Ilmastosukkatempaus / Paula
Limingantie 73 C 10
00560 Helsinki

Muistattehan, että Helsingissä sukkia voi viedä myös lankaliike Vihreään vyyhtiin Hakaniemen hallin yläkerrassa. Näin Joulun lähestyessä hallissa on paljon muutakin nähtävää.
Monet kauniit sukat on jo palautettu, kiitos kaikille neulojille! Pidetään sellaista tahtia, että sukitettua ei tule pelkästään hallitus - rivikansanedustajakin on sukkansa ansainnut!

Tulossa pian: Martat-lehden kirjoitus Ilmastosukkatempauksesta ja kuvia tähän mennessä palautetuista, ihanista, kirjavista ilmastosukista!

Joulupyhien jälkeen blogissa ilmestyy myös kuva niistä sukista, joiden kutojat ovat voittaneet arvonnassa viinipullon tai yllätyspalkinnon.